Det hele startede for mange år siden...

Carten's far, Ib, var udlært bager og havde været ved faget i 20 år. Det sidste års tid var der faldende omsætning i bagerforretningen og Ib blev af en hans kammerater tilbudt at overtage hans vinduespudser firma og tilhørende kundekreds i Munkebo.

Året var 1962 og Ib arbejdede således både som bager og som vinduespudser på dette tidspunkt. Ib fik hurtigt flere kunder i Munkebo og senere også i Kerteminde. Efterfølgende fik Ib og hans hustru et morgenarbejde ved et rengøringsfirma og Ib kvittede jobbet som bager.

Langeskov Vinduespolering - Carsten og Ib

I 1978 fik Ib og hustru vinduespoleringen hos Ferritslev Jernvarefabrik i 4 år - hvorefter de fik rengøringen på hele fabrikken og opsagde jobbet hos rengøringsfirmaet. De arbejdede der i 28 år i alt. Ib fik en ung 14-årig Carsten med i vinduespudser firmaet i 1974 hvor Carsten senere startede for sig selv med en budcykel som transportmiddel.

Siden hen har Carsten haft mange kunder, både som vinduespolerer og med rengøring. Siden 2005 har Carsten fokuseret på vinduespudser firmaet og har i dag mange glade og tilfredse kunder på Fyn.